Behandeling en advies bij Atlascorrectie

Een paar belangrijke zaken tijdens de behandeling en advies bij Atlascorrectie:

Vóór de behandeling

Gebruikt u medicijnen en/of voedingssupplementen? Wilt u deze bij de eerste consulten dan meenemen? Dit is nodig om een goed beeld van uw gezondheid te krijgen.

Kledingadvies

U kunt voor de behandeling het best gemakkelijk zittende kleding dragen, waarbij een deel van de nek makkelijk vrij gemaakt kan worden. Graag lang haar opsteken en geen sieraden dragen.

Eerste consult

Bij het eerste consult bespreken we uw gezondheid en lichamelijke klachten aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Daarna wordt met een kinetische test bekeken of uw lichaam in staat is om goed te ontgiften. Na een Atlascorrectie moet uw lichaam namelijk het teveel aan afvalstoffen gaan afvoeren. Ook wordt gekeken naar de stand van uw hoofd, rug, bekken en de benen. Daarna wordt de atlas gecorrigeerd.

U ontvangt een evaluatieformulier dat wij u vragen bij het tweede consult ingevuld mee te brengen.

Tweede consult

Na circa 4 tot 6 weken volgt het tweede consult. Bij het tweede consult bespreken we het evaluatieformulier en de effecten na de behandeling. U krijgt opnieuw kinetische testen, gevolgd door de controlebehandeling.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Houd er rekening mee dat er in de weken na de behandeling klachten kunnen optreden in zowel spannings-, als ontspanningssituaties en op emotioneel vlak. Dit kan afhankelijk zijn van uw huidige gezondheid en balans. Drink veel water en kruidenthee om de afvalstoffen af te voeren.

Zorg voor voldoende rust, grote vermoeidheid na de behandeling kan duiden op de aanwezigheid van ziektehaarden. Plan niet te veel zodat uw lichaam de kans heeft rustig aan het zelfgenezingsproces te werken. Dit zelfgenezingsproces heeft tijd nodig en klachten zullen vaak niet van de één op andere dag verdwijnen. Atlascorrectie is geen wondermiddel, maar het stelt het lichaam wel in staat op vele gebieden weer in balans te komen. Soms is het verstandig dit proces te ondersteunen met aanvullende therapieën of behandelingen. Ik kan u hier ook in adviseren. Manipulaties in het nekgebied raden wij niet aan.

behandeling en advies bij atlascorrectie

Atlascorrector

atlascorrectie