Bekijk de veel gestelde vragen hieronder voor antwoord op de meeste vragen. Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

 

Hoe kan ik zo snel mogelijk een afspraak krijgen?

Door te bellen, een WhatsApp bericht sturen of door te mailen. De contactgegevens staan in de linkerzijbalk of op de contactpagina.

 

Is de praktijk ook ’s avonds of in het weekend open?

Er wordt aan de randen van de werkdag gewerkt, echter in het weekend is de praktijk gesloten. Bij calamiteiten kunt u wel bellen, WhatsAppen of mailen. U wordt dan ook zo spoedig mogelijk terug gebeld.

 

Worden de behandelingen vergoed?

Indien u aanvullend verzekerd bent, kan een deel van de behandelingen worden vergoed. Dit is afhankelijk van uw polis hoogte en eventuele bijzondere voorwaarden. Lees op de tarieven en vergoedingen pagina meer.

 

Als ik kom voor behandeling, moet ik dan een handdoek meenemen?

Nee, u hoeft niets mee te nemen.

 

Moet ik mij uitkleden voor de behandeling?

Nee, bij alle behandelingen kunt u uw kleding aanhouden. Aanbevolen wordt niet te strak zittende kleding en voor de dames liever geen rok.

 

Waarom moet ik de medicijnen en voedingssuplementen in originele verpakking meenemen?

Op deze manier kan er een goed beeld van uw gezondheid worden verkregen tav uw medicatie en/of voedingssupplementen.

 

Kunt u de rekening opsplitsen, zodat ik meer vergoed krijg bij de zorgverzekeraar?

Nee, dat zou frauduleus zijn. Body in Balance verliest hiermee de registratie van de verzekeraars bij controle, zodat de overige patiënten geen vergoedingen meer kunnen aanvragen voor de behandelingen.

 

Kan ik iemand meenemen als ik behandeld word?

Indien u voor Atlascorrectie, Fysische vasculaire therapie Bemer of Alexander Techniek komt is dat geen probleem. Tijdens een behandeling Cranio Sacraal Therapie liever niet, tenzij u de ouder bent van een kind dat behandeld wordt. Er is in de praktijk een wachtkamer aanwezig.