Body in Balance

Mijn naam is Marieke van den Oort en ik heb Body in Balance in 2001 opgericht. In dat jaar ben ik afgestudeerd als docent Alexander Techniek en gestart met mijn praktijk.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als docent Alexander Techniek wilde ik mij verdiepen en ben ik verder gegaan met de studie Cranio Sacraal Therapie en ook hierin afgestudeerd.

In 2012 heb ik de opleiding voor Atlascorrectie voltooid en heb ik Orthomoleculaire Voeding gestudeerd. Sinds 2016 is ook de Fysische Vasculaire Therapie BEMER een onderdeel van mijn praktijk.

Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en in het bezit van de noodzakelijke EHBO-papieren. Voor verdere details over mijn opleidingen verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.

Door de vele verplichte studies en bijscholingen heb ik de verschillende invalshoeken van behandelingen goed leren kennen en werk ik graag holistisch. Dat houdt in dat ik graag diverse behandelmethoden inzet om u te helpen een betere gezondheid te krijgen.

Ik hoop u snel te ontmoeten in mijn praktijk, u bent van harte welkom. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u mij altijd bellen of op andere wijze contact met mij opnemen.

body in balance