Energieplaten

energieplaten

Energieplaten kunnen je leven verbeteren. Sinds jaren ken ik Henk Pannekoek uit Apeldoorn en sinds een aantal jaren help ik hem met de verkoop van zijn energieplaat AA en zijn krachtige energieplaat tegen 5G en overige producten

De energetische platen  kunnen energie én informatie overdragen. Zo worden belastende frequenties gewist en vervangen door het prachtige frequentiepatroon van schelpkalk. Om je boodschappen te vitaliseren kun je deze op de plaat zetten voordat je ze in de (koel)kast zet. Ook kun je de plaat in de (koel)kast leggen of onder de fruitschaal plaatsen. Ben je een moestuinier? Leg je zakjes zaaidzaad, plant- en pootgoed op de plaat vóór het zaaien! Door de plaat centraal in een ruimte te plaatsen (bijv. aan het plafond) verandert de energie in deze ruimte. Bij slaapproblemen kan plaatsing onder het bed soms oplossingen bieden. Een plaat onder de bestuurdersstoel in de auto kan zorgen voor minder vermoeidheid tijdens lange autoritten. Om apparaten te ontstoren kun je deze op de plaat leggen. Dit geldt ook voor medicijnen, zodat de opname verbetert en bijwerkingen kunnen verminderen.

Henk is een bijzonder man met een tot nu toe bijzondere levenswandel en ik vermoed dat het hem alleen maar beter zal gaan in de toekomst. Zijn visie en uitvindingen verdienen erkenning en daar wil ik hem zeker bij helpen.

Een aantal van zijn producten zoals de energieplaten zijn te bekijken in mijn praktijk.

Ook meer weten over Henk en zijn bijzondere uitvindingen? Kijk op de website www.aqua-aurora.nl

energieplaten 5G