BEMER-presentatie op woensdag 12 februari 2020 Body in Balance Amsterdam


Wilt u meer weten over Fyschische Vasculaire Therapie BEMER en wat dit voor uw gezondheid en welzijn kan betekenen? Meld u dan aan voor de presentatie op woensdag 12 februari 2020.

Wat is Fyschische Vasculaire Therapie BEMER?

Sinds 2016 werk ik met deze therapie met spectaculaire resultaten bij zeer veel klanten. Fyschische Vasculaire Therapie BEMER is een medische toepassing voor thuisgebruik. In mijn praktijk werk ik er ook veel mee, om mijn andere therapieën zoals Cranio Sacraal Therapie en Atlascorrectie te ondersteunen. Dit leidt tot betere behandelresultaten.

De therapie kan ingezet worden bij klachten, maar ook preventief, om langer gezond en fit te blijven. Een lichaam heeft goede doorbloeding nodig om te kunnen blijven regenereren. BEMER kan u hierbij helpen tot op het diepste niveau, het microcirculatie niveau, in uw lichaam. Tijdens de presentatie zal ik u informeren hoe u de therapie kunt inzetten om een betere gezondheid te krijgen.

BEMER-presentaties

Elke maand geef ik een presentatie in mijn praktijk over de Fysische Vasculaire Therapie BEMER.

U bent vanaf 19.00 uur welkom in de praktijk voor koffie/thee met iets lekkers en om de BEMER alvast te ervaren en te bekijken. De presentatie begint om 19.30 uur.

Locatie

Weerdestein 180, 1083 GM Amsterdam (nabij station RAI)

Aanmelden voor een presentatie

Wilt u zich aanmelden voor deze of een volgende presentatie? Dit kan via de mail info@atlascorrectie.nl. Bellen of appen mag ook 06-542 43 589.

Meer informatie

Meer algemene informatie over BEMER kunt u vinden op bodyinbalance.bemergroup.com

Ik hoop u snel te zien voor een BEMER-presentatie in mijn praktijk

Binnenkort wordt de volgende presentatie weer bekendgemaakt blijf dit volgen op mijn website.